LEGO Education Teacher Award 2018 võitja on selgunud

Odoo CMS- Sample image floating

Meil on suur rõõm kuulutada välja selle aasta LEGO Education Teacher Award Eesti konkursi võitja, kelleks on informaatika- ja robootikaõpetaja Triinu Grossmann Haanja Koolist. Triinu õpetab 1.-9. klassi lapsi ja on LEGO Education tooteid õppetöös kasutanud juba üle 7 aasta. Lisaks Haanja Koolis õpetamisele annab Triinu robootika ringitunde veel neljas Võrumaa koolis ja kahes noortekeskuses.


„Hetkel näen, et minu ülesandeks on erinevates ainetundides õpitut robotite abil nn pärisellu tuua ning praktikasse üle kanda. Sama oluliseks eesmärgiks on arendada robootikat õpetades õpilaste loomingulisust, ettevõtlikust, koostöö- ning esinemisoskusi.“, pidas Triinu oluliseks oma avalduses välja tuua.


Triinu suurimaks huviks on õppeväljakute loomine: „Olen ise disaininud õppeväljakuid, et pakkuda õpilastele ja LEGO robotitele mitmeid väljakutseid, näiteks mäkketõusuväljak ja labürint. Sarnaste väljakutset pakkuvate väljakute disainimine on praegusel hetkel minu suureks huviks. Õpilastele teevad sellised väljakud õppetöö huvitavaks. Nii lahendavad nad inseneriteadmisi ja IT oskusi nõudvaid ülesandeid endalegi märkamatult.“


Triinu auhinnaks on tasuta lennureis USA-sse, kus ta osaleb 5.-7. juunil LEGO Educationi ja Tuftsi Ülikooli STEAM sümpoosionil.


PALJU ÕNNE TRIINU!


Vaata lisa: www.teacheraward.ee