Tasuta veebiseminar: Kuidas robotiga toetada sõimelapse arengut?

Registreeru ja liitu 30. novembril kell 13.30

Kas robotid sobivad ainult vanemate lasteaialaste õppetöö läbiviimiseks või saab neid edukalt kasutada ka sõimes? Veebiseminaril tutvustame uudse TTS Robotkilpkonna praktilisi kasutusvõimalusi sõimelaste arengu toetamisel. Interaktiivne Robotkilpkonn põrandarobot on loodud just väikelaste oskusi ja vajadusi arvesse võttes ning sobib esmase tehnoloogiaõppega tutvumiseks sõimes.


Teata osalemissoovist siin. Kohtade arv on piiratud.

Veebiseminar: Kuidas robotiga toetada sõimelapse arengut?

30. november, neljapäev


Kell 13.30 - 14.15 (45 min)


Asukoht: veebis üle Microsoft Teamsi


Hind: registreerunud osalejatele tasuta


Osalema on oodatud kõik lasteaiaõpetajad, juhtkonna liikmed ja haridustehnoloogid, kes on huvitatud uudsete MATIK vahendite kasutamisest õppetöös ning laste tulevikuoskuste arendamisest.


Veebiseminar toimub eesti keeles üle Microsoft Teams keskkonna ja on registreerunud osalejatele tasuta.

Esineja:

Kristi Tarassov / Õpetajate mentor ja koolitaja

Kristi on töötanud lasteaiaõpetajana üle 8 aasta ja teda on pärjatud Tallinna 2021 aasta lasteaiaõpetaja tiitliga. Tal on kogemusi nii eestikeelses kui ka venekeelse õppekeelega rühmas eestikeelse õpetajana. Olles koolitanud üle 160 õpetaja, on Kristi soov lihtsustada õpetajate tööd ja toetada nende arengut. Lisaks pakub Kristi lapsevanematele nõuandeid, abi ja toetust lasteaia teekonnal ette tulevate katsumustega. Haridusrobotitega on ta kokku puutunud alates oma esimestest lasteaias töötamise päevadest. 8 aasta jooksul kasutanud üle kümne erineva roboti. Lisaks lasteaia rühma õpetaja ametile on Kristi olnud ka robootika huviringi juhendaja huvikoolis ja lasteaias. Vaata lisa  kristiopetab 
Kristi Tarassov / kristiopetab / Õpetajate mentor ja koolitaja